Villa Novecento - eladó balatoni nyaralók Siófokon, a déli part fővárosában.

 

A beruházó értékálló apartmanok kialakítását végzi el a Siófok, Fő utca 84. szám alatt álló, Villa Novecento projekt keretén belül. A kertvárosias környezetbe kitűnően illeszkedő külső homlokzati kialakítás emeli az ingatlanok értékét. A meglévő épület teljeskörű felújítása során 10 apartman kerül kialakításra. 

 

Villa Novecento – Alkalmazott anyagok és szerkezetek

 

  • Alapozás: meglévő alapozás.
  • Falak: A homlokzati külső fal 30 cm vastagságú tégla falazat, vagy Technoboard könnyűszerkezetes rendszer. A lakáson belüli válaszfal 10 cm vastagságú falazóelemekből áll, vagy hangszigetelt gipszkarton válaszfal lesz.
  • Födémek, szigetelések: Az épület lapostetős kialakítású. Az emeletközi födémek vasbeton födémek. A csapadékvíz elvezetése LINDAB Seamline tűzihorganyzott acél + Classic bevonat. A fürdőszobákban 1 rétegű, kenhető vízszigetelés, a sarkoknál hajaterősítő szalaggal, MAPEI MAPELASIC anyaggal. A homlokzati hőszigetelés: utólagos hőszigetelés 10 cm vastag grafitos hőszigetelésű rendszerrel.
  • Nyílászárók: A külső nyílászárók kiemelten jó hőszigetelő képességű, 3 rétegű egyedi műanyag nyílászárók. A belső nyílászárók fafurnéros, vagy azzal egyenértékű, választható színben, bruttó 60.000.- forint / darab értékben. A lakásbejárati ajtó fa, biztonsági zárral, kilincsgarnitúrával, fehér színben kerül kialakításra. 

A nyaralókon belül különböző greslap burkolattípus választható, a terveken jelölt helyeken. A vizes helyiségek hidegburkolata ajtó magasságig fut. A konyhabútor alsó és felső elemei közötti rész is csempézett. A hidegburkolati lapok ára bruttó 5.000.- Ft / m2.  A melegburkolatok esetében Woodstep Dynamic V+ laminált padlóból, 11 színből lehet választani bruttó 3.500.- Ft / m2 áron. A kivitelezésben a kiválasztott szín szerinti szegélyelemek és a jó lépéshangszigetelést biztosító laminált padló alátétek benne vannak.

A lábazatok: kerámia burkolatnál minium 10 cm magas és minimum 30 cm általános laphosszúságú porcelánkerámia lábazati elemek. A festés, minden fal- és mennyezetfelület esetében fehér diszperziós festéssel történik. Egyedi színek, külön egyeztetés esetén lehetségesek.

A Villa árnyékolórendsere kizárólag a látványterveken szereplő formában lehetséges, felár ellenében, opcionálisan választva.

 

A Villa Novecento további műszaki információiért keresse értékesítőinket!

 

Eger Gabriella, Lido Home, vezető értékesítő
Mobil: +36-70- 634-3405
E-mail: gabriella.eger@lidohome.hu

Gyarmati László, Lido Home, vezető értékesítő
Mobil: +36-70- 428-2525
E-mail: laszlo.gyarmati@lidohome.hu